Bob en Kim in Ik & mijn kat

No Comments

 

bob en kim in me and my catGraag wil ik jullie voorstellen aan mijn allerliefste Bob.

Bob is vorig jaar in mijn leven gekomen, als het mooiste geschenk in mijn leven.

Bob heeft mijn leven veranderd, op de beste manier. Hij heeft me geleerd om het beste uit mijzelf te halen en datgene waar ik naar streef waar te maken in mijn leven. Bob heeft mij 8 maanden prachtige levenslessen gegeven.

Helaas is mijn lieve Bob nu naar de kattenhemel gegaan, hij was nog zo jong maar moest helaas weg bij zijn poezenmama.

Zelfs nu Bob er niets meer is blijft hij mij kracht en levenslessen gegeven, die ik nu nog meer dan ooit volg. Ik volg mijn eigen levenspad, omdat ik Bob beloofd heb alles uit het leven te halen wat erin zit. Dus zo ook de moeilijke dingen in het leven te accepteren en hier het beste van te maken.

Ik heb voor mijn lieve Bob kunnen regelen dat hij een speciaal plekje kreeg in het leukste kattenblad: Me and my cat. In de uitgave van Oktober 2016 heb ik Bob in het zonnetje mogen zetten. Om hem te bedanken voor al zijn liefde, mooie momenten en levenslessen.

Een mooie herinnering voor de tijd dat ik met Bob mocht zijn.

Wil je het artikel lezen, klik dan hier….

 

Categories: In de pers Tags: Tags: , ,

Geef een antwoord