Dolfijnenreis naar Egypte en Dol-fijn leven

4 Comments

zwemmen met wilde dolfijnen in EgypteWat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik ben nog druk bezig met nadenken over wat ik allemaal op deze website wil zetten. Het duurt dus nog even voordat je hier wat kunt lezen. Tot dan vind je me hier:

Facebook – Twitter – Google+ – Youtube

Ik zou het leuk vinden als je daar ook langskomt. Je kunt op de link klikken. Mijn passie is het zwemmen met wilde dolfijnen en alles wat het leven mooier maakt.

Het bedrijf van mijn moeder heet Dolphin-air en samen organiseren we een aantal keer per jaar een dolfijnenreis naar Egypte… Misschien heb je zin een keer mee te gaan?

Ik wens je een dol-fijne dag! Kim van Aanholt

Categories: Blog Tags: Tags:

4 Responses to “Dolfijnenreis naar Egypte en Dol-fijn leven”

 1. Lieve Kim. Ik ben zo ontzettend trots op je. Ik vind het geweldig hoe je mij elke keer weer inspireerd. Ook nu weer met je nieuwe eigen website. Heel veel plezier en succes.

 2. Hoi lieve Kim,
  Afgelopen zaterdag heb ik je mogen ontmoeten als voorbereiding op de Dolfijnenreis die a.s. woensdag 3 juni gaat beginnen.
  Een prachtige jonge vrouw, een lachebekkie die geniet van elk moment wat haar gegeven wordt.
  Je missie vindt ik dan ook machtig mooi. Om anderen ook te laten genieten van al het moois wat er is en alles uit het leven te halen wat er in zit.
  En dat de Dolfijnen je daarbij kunnen helpen, daar ben ik 100% zeker van.
  Het zijn de zulke prachtige wezens.
  Ik kijk er naar uit om je nog beter te mogen leren kennen.
  Succes met het verder uitbreiden van deze mooie website.
  Liefs en een Engelengroet uit Lichtenvoorde.

 3. Prachtig lieve Kim! Heerlijk om te zien en te lezen wat de dolfijnen voor je betekenen. Ik wil het zelf ook graag nog eens beleven! Mooie website heb je, heel veel succes en plezier met het verder uitbreiden. Dikke dolfijnen knuffel, Ben

Geef een antwoord