Wie is Kim?

kim gaat zwemmen met dolfijnenZoals jullie weten heet ik Kim. Ik zwem met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving en hou van alles wat het leven mooi maakt, van een dol-fijn leven dus. Dat inspireert me en geeft me kracht. Die inspiratie en kracht deel ik graag met je.

En met een grote glimlach van trots kan ik jullie vertellen dat ik 26 jaar jong ben. Ik ben hier intens trots op. In mijn lichaam is toen ik 4 jaar was CF, Cystic Fibrosis, geconstateerd. Hierdoor ben ik me heel erg bewust geworden hoe belangrijk gezond en gelukkig leven voor mij – en voor ons allemaal – is.

Elke dag is een nieuwe dag, een geschenk. Het is samenwerken met je lichaam. Het is geven en nemen, houden van jezelf met alles wat daarbij hoort. Ik denk dan ook heel goed na over wat ik belangrijk vind in mijn leven en waar ik mijn aandacht en energie aan geef. Mijn gezondheid staat bij mij op nummer 1. Ik heb ook geleerd nooit op te geven en goed te weten waarvoor ik kies.

Al heel lang voelde ik me heel erg aangetrokken tot dolfijnen. En toen ik voor de eerste keer met ze mocht zwemmen, ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Een wereld van intense liefde, kracht en energie. Na die eerste keer wilde ik dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving ontmoeten En dat is nóg mooier. Ik noem de dolfijnen de engelen van de zee.

Door de dolfijnen ben ik ook meer gaan nadenken over wat me verder inspireert. Mooie gedachten, die me sterk maken, die me kracht geven. Ik deel dat ook graag met anderen. Die gedachten zitten bijvoorbeeld in mijn verhalen.

Sport

 

In mijn dagelijkste leven doe ik zoveel mogelijk aan sport. Sport is voor mij mijn leven geworden! Het geeft mij kracht, de lucht die ik mag hebben als ik mij inspan is een prachtig geschenk. Het geeft mij een sterk gevoel, dat ik het kan! Het is natuurlijk ook goed om te zorgen dat mijn longen en conditie goed blijven, zodat ik stabiel kan blijven!

 

Werk

Daarnaast werk ik (wat voor mij meer een hobby is, mijn werk is leuk en voelt niet als werk) samen met mijn lieve vader. Hij heeft mij de kans gegeven om te kunnen werken/bezig zijn in mijn dagelijks leven. Hij weet heel goed wat ik aankan en geeft mij ook echt de ruimte om mijn eigen plan te trekken ten voordele van mijn gezondheid.

Samen met hem verkoop ik via twee webshops Italiaanse bloempotten. Deze sites zijn terras-pot.nl en bloempot-verlicht.nl. Op de tweede site vind je dus bloempotten met verlichting. Ook help ik hem bij zijn bedrijf goedhaardhout.nl.

Ik doe ook veel samen met mijn lieve moeder. Zij heeft het bedrijf Dolphin-air opgezet en organiseert dolfijnenreizen naar de Rode Zee in Egypte, waar ik het liefste zwem. Mijn moeder heeft de prachtige naam DOLPHIN-AIR gekozen. Daar zit een heel bijzonder gevoel achter. De Dolphin staat voor dolfijn en de AIR staat voor de lucht die de dolfijnen mij geven. Het ontroert mij nog vaak als ik die naam vertel. De dolfijnen geven mij weer lucht, lucht om te leven. Het leek ons zo leuk om dit samen te kunnen doen. Ik hou van mijn moeder en door dit te kunnen doen komen wij heel dichtbij elkaar en voelen we vaak de band van de dolfijnen.

verlichte bloempotten
dolphin-air zwemmen met dolfijnen

Het avontuur in de kleine dingen

Voor de rest hou ik echt heel veel van de kleine dingetjes in het leven, lekker de natuur in, een kopje koffie drinken, muziek luisteren, tuinieren, skiën, wandelen in de bergen, dieren, natuurmomenten en ga zo maar door.

Kim van Aanholt zwemmen met dolfijnen

Het leven is een groot avontuur…. Geniet van het avontuur!

Veel plezier op mijn website.

Heb je vragen of wil je reageren, neem dan contact met me op.

Liefs, Kim

logo-1